Kortesjärvellä toimiva 4H-yhdistys on yksi Avain Säästöpankin Hyviä tekoja -lahjoituksen saajista

Avain Säästöpankki tukee lahjoituksellaan toimijoita, jotka tekevät hyvää. Arkistokuva.
Avain Säästöpankki tukee lahjoituksellaan toimijoita, jotka tekevät hyvää. Arkistokuva.
Avain Säästöpankki tukee lahjoituksellaan toimijoita, jotka tekevät hyvää. Arkistokuva.
Avain Säästöpankki tukee lahjoituksellaan toimijoita, jotka tekevät hyvää. Arkistokuva.

Avain Säästöpankki lahjoittaa yhteensä 20 000 euroa Hyviä tekoja -äänestyksen kautta toimialueensa  hyvinvointia edistäville toimijoille. Keväällä järjestetyssä äänestyksessä tuli ehdotuksia Avain Säästöpankin  toimialueelta lähes 30:stä tukea tarvitsevasta tahosta yli 8000 äänen voimin. Ehdotusten pohjalta valittiin lopulta kahdeksan lahjoituskohdetta.

–Paikallisten toimijoiden tukeminen Hyviä tekoja -lahjoituksilla on jo vuosia jatkunut perinne Säästöpankissa. Tänäkin vuonna tahdoimme panostaa erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin  edistämiseen, kertoo Avain Säästöpankin toimitusjohtaja Annamari Malm.

Hyviä tekoja on Säästöpankkiryhmän vuosittainen kampanja, jolla tuetaan paikallisesti esimerkiksi urheilu- ja harrasteseuroja, nuoriso- ja vanhustyötoimintaa ja muuta hyvän tekemistä ympäri Suomen.

Lahjoituskohteiden kerääminen sekä kohteiden yleisöäänestys oli käynnissä Säästöpankin verkkosivuilla maaliskuun alusta huhtikuun puoleenväliin.

Tänä vuonna eniten ääniä pankin toimialueella Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla keräsi nuorten  liikunta- ja muu harrastustoiminta.

–Yhteisöllisyys, monipuolinen harrastustoiminta ja kulttuuri sekä näiden paikallinen tukeminen vahvistaa toimialueemme ja sen asukkaiden hyvinvointia. Hyviä tekoja -lahjoitusten lisäksi tuemme Kortesjärven Säästöpankkisäätiön kautta toimialueemme elinvoimaisuutta ja taloudellista kehitystä. Tärkeintä kuitenkin on, että paikallisen hyvinvoinnin edistäminen on mukana päätöksissämme ja toiminnassamme joka päivä, kun kohtaamme asiakkaita” Malm toteaa.

Hyviä tekoja -lahjoitusten saajat ovat 4H Härmänmaa, Kortesjärvi, Kalajoen Pallo ry., Kalajoki, Kannuksen Ura jalkapallojaosto, Kannus, Kaustisen Omaishoitajat, Kaustinen, Keski-Pohjanmaan konservatorio, Kokkola, Raahe Cyckling Club ry, Raahe, Toholammin Urheilijat jalkapallojaosto, Toholampi, Vieskan Uimarit ry., Ylivieska

Pankin lahjoitusten kohteeksi valittujen toimijoihin pääsee syksyn aikana tutustumaan muun muassa pankin somekanavilla.

Sinua voisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA