Lappajärvi kuulee kesäasukkaita

Lappajärvi kysyy kesäasukkaiden toiveita palveluiden suhteen. Kuva Lappajärven kunnan sivulta.
Lappajärvi kysyy kesäasukkaiden toiveita palveluiden suhteen. Kuva Lappajärven kunnan sivulta.
Lappajärvi kysyy kesäasukkaiden toiveita palveluiden suhteen. Kuva Lappajärven kunnan sivulta.
Lappajärvi kysyy kesäasukkaiden toiveita palveluiden suhteen. Kuva Lappajärven kunnan sivulta.

Lappajärvi tunnetaan mökkipaikkakuntana ja kesäisin väkiluku kasvaakin huomattavasti. Mikäli ulkopaikkakuntalaisilla Lappajärven kauniista maisemista ja hyvistä palveluista nauttivilla ”kesäasukkailla” olisi toivomuksia uusista palveluista, niin kunnan kotisivulla Maailman kuutio kiinnosti kuntalaisia- lähes 20 ehdotusta hankkeen kehittämiseen -artikkelin yhteydessä on kysely, jossa niitä voi esittää.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.