Mira valmistui unelma-ammattiinsa Lappajärvellä – ”Tästä alasta pitäisi enemmän puhua positiiviseen sävyyn” 

Jarmon (vas.) ja Miran keskellä kauniista kesäpäivästä nauttii perheen kuopus, viisivuotias tytär Olivia.
Jarmon (vas.) ja Miran keskellä kauniista kesäpäivästä nauttii perheen kuopus, viisivuotias tytär Olivia.
Jarmon (vas.) ja Miran keskellä kauniista kesäpäivästä nauttii perheen kuopus, viisivuotias tytär Olivia.
Jarmon (vas.) ja Miran keskellä kauniista kesäpäivästä nauttii perheen kuopus, viisivuotias tytär Olivia.
LÄHIHOITAJAKSI Sedu Lappajärveltä valmistunut Mira Santala, 38, huokuu tyytyväisyyttä ja syystäkin. Opinnot hän sai päätökseen huhtikuussa ja opinnoista tuttu harjoittelupaikka Lintukoti poiki valmistumisen jälkeen myös työpaikan.   –Lintukoti oli toiseksi viimeinen harj...

LÄHIHOITAJAKSI Sedu Lappajärveltä valmistunut Mira Santala, 38, huokuu tyytyväisyyttä ja syystäkin. Opinnot hän sai päätökseen huhtikuussa ja opinnoista tuttu harjoittelupaikka Lintukoti poiki valmistumisen jälkeen myös työpaikan.  

–Lintukoti oli toiseksi viimeinen harj…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.