Vimpelin kirkonkylän viihtyisyyttä ja siisteyttä lisätään kesän aikana monin keinoin

VIMPELIN KESKUSTAAJAMAA hoidetaan tulevana kesänä monin toimenpitein, jotka lisäävät vetovoimaa ja viihtyisyyttä.
oplus_1048576
VIMPELIN KESKUSTAAJAMAA hoidetaan tulevana kesänä monin toimenpitein, jotka lisäävät vetovoimaa ja viihtyisyyttä.
oplus_1048576
VIMPELIN KESKUSTAAJAMAA hoidetaan tulevana kesänä samoin, kuin tähänkin saakka, eli toistuvimpana toimenpiteenä viherkaistoilta leikataan nurmi. Keväällä tapahtuvan hiekkojen poiston jälkeen asfalttialueiden rotvallireunukset on keskustassa tavattu lakaista uudestaan vielä myöhemmin kes...

VIMPELIN KESKUSTAAJAMAA hoidetaan tulevana kesänä samoin, kuin tähänkin saakka, eli toistuvimpana toimenpiteenä viherkaistoilta leikataan nurmi. Keväällä tapahtuvan hiekkojen poiston jälkeen asfalttialueiden rotvallireunukset on keskustassa tavattu lakaista uudestaan vielä myöhemmin kes…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.