Soini tukee Sisun ja kylien hankkeita

SOININ kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan 22. huhtikuuta myöntää tilapäisrahoitusta kylien hankkeisiin ja hyväksyi 120 000 euron lisämäärärahan kuluvan vuoden talousarvioon niiden mahdollistamiseksi.
SOININ kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan 22. huhtikuuta myöntää tilapäisrahoitusta kylien hankkeisiin ja hyväksyi 120 000 euron lisämäärärahan kuluvan vuoden talousarvioon niiden mahdollistamiseksi.
SOININ kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan 22. huhtikuuta myöntää tilapäisrahoitusta kylien hankkeisiin ja hyväksyi 120 000 euron lisämäärärahan kuluvan vuoden talousarvioon niiden mahdollistamiseksi.
SOININ kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan 22. huhtikuuta myöntää tilapäisrahoitusta kylien hankkeisiin ja hyväksyi 120 000 euron lisämäärärahan kuluvan vuoden talousarvioon niiden mahdollistamiseksi.

SOININ kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan 22. huhtikuuta myöntää tilapäisrahoitusta kylien hankkeisiin ja hyväksyi 120 000 euron lisämäärärahan kuluvan vuoden talousarvioon niiden mahdollistamiseksi.

Talousarvion rahoitusosassa oli varattu 30 000 euroa hankkeiden tilapäisrahoitukseen. Soinin Sisu ry:llä on vireillä kaksi hanketta, joista toinen, ”Vähäpäästöinen Yhteistalo”-hanke, 81 664,80 euroa, on jo saanut rahoituspäätöksen ja toinen Yhteistalon katolle asennettavia aurinkopaneeleja koskeva hanke, summaltaan 9 750 euroa, on vireillä. Näiden rahoitustarve siis yhteensä 91 414,809 euroa.

Mainos

Lisäksi on hakemusvaiheessa Parviaisen kyläyhdistys ry:n Iiroon uimarannan kunnostushanke, jonka rahoitustarve tulee olemaan noin 30 000 euroa ja Saurun seudun maa- ja kotitalousseuran Lauttosen alueen kunnostushanke, jonka rahoitustarve arviolta 20 000 euroa. Nämä yhteensä tekisivät 141 414,80 euroa. Koska tarkat summat eivät vielä ole tiedossa, olisi hyvä varata näiden hankkeiden väliaikaiseen rahoittamiseen yhteensä 150 000 euroa, jolloin lisämäärärahan tarve on 120 000 euroa.

Lisää uutisia Soinista

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.