Lappajärven kuntokampanjat 2024 käynnistyivät  

Lappajärven kuntokampanjat starttaavat 8. toukokuuta.
Lappajärven kuntokampanjat starttaavat 8. toukokuuta. Kuva: Freepik.
Lappajärven kuntokampanjat starttaavat 8. toukokuuta.
Lappajärven kuntokampanjat starttaavat 8. toukokuuta. Kuva: Freepik.

PYÖRÄILYKAMPANJA on voimassa 8. toukokuuta – 31. syyskuuta 2024 välisen ajan. Mestaripyöräilijäpalkinto myönnetään yli 1000 kilometriä pyöräilleille. Kilometrit merkitään henkilökohtaiseen vihkoon/suorituskorttiin. Saavutetut kilometrit ilmoitetaan vapaa-aikatoimistoon kampanjan päädyttyä numeroon 044 3699 440 tai sähköpostilla anssi.kuusela@lappajarvi.fi. Lappajärven kunnan postilaatikkopyöräilyn kirjaamislaatikot löytyvät tutusti kuntien rajoilta 8. toukokuuta alkaen. Kampanjan päätyttyä, kirjaamisvihkoihin nimensä kirjanneiden kesken arvotaan Jopo-polkupyörä! Huomioittehan, että julkaisemme arvonnan voittaneen henkilöiden nimet Järviseudun Sanomien arvontapalstalla.   

Kuntoneliö 2024 – hiihto, juoksu, pyöräily, soutu. Suorita kuntoneliö seuraavalla tavalla ulkoilmassa perinteisesti, tai sisällä laitteilla: Hiihto 100 km, Juoksu/Kävely 100 km, Pyöräily 100 km, Soutu 50 km. Vapaa-aikapalvelut palkitsevat kuntoneliön suorittaneet vuoden päätteeksi. Voitte ilmoittaa kuntoneliösuoritukset Vapaa-aikatoimistoon kauden päätyttyä viimeistään lokakuun loppuun mennessä. Lisäksi kuntoneliösuoritukseksi lasketaan lajien osalta Lappajärven Veikkojen järjestämiin kilpailuihin osallistuminen (Kraatterihiihto, Tulivuorijuoksu, Lappajärven ympäripyöräily, Lappajärvi soutu). Vuoden 2023–2024 hiihtokilometrit tulee palauttaa myös vapaa-aikatoimistoon. Lisätietoa kampanjoista voitte tiedustella Lappajärven kunnan Vapaa-aikasihteeri Anssi Kuuselalta

-A.K.- 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.