Pian Saarikentällä lyödään taas palloa jokeen

Voltilla Savonjokeen. Heikki Salmela muistelee vuosien varsilla tapahtuneita kohokohtia jokipalloista.
Voltilla Savonjokeen. Heikki Salmela muistelee vuosien varsilla tapahtuneita kohokohtia jokipalloista. Kuva Heikiltä.
Voltilla Savonjokeen. Heikki Salmela muistelee vuosien varsilla tapahtuneita kohokohtia jokipalloista.
Voltilla Savonjokeen. Heikki Salmela muistelee vuosien varsilla tapahtuneita kohokohtia jokipalloista. Kuva Heikiltä.
PESÄPALLON suola on ilman muuta läpilyönnit ja Saarikentällä pallo menee lähes aina läpilyönnistä jokeen. Taannoin jokipallo ongittiin pitkävartisella haavilla joesta, mutta jossakin vaiheessa pelaajat alkoivat itse kirmaista pallon perässä jokeen. Jos jokeen ryntää kovasti loiskien, ...

PESÄPALLON suola on ilman muuta läpilyönnit ja Saarikentällä pallo menee lähes aina läpilyönnistä jokeen. Taannoin jokipallo ongittiin pitkävartisella haavilla joesta, mutta jossakin vaiheessa pelaajat alkoivat itse kirmaista pallon perässä jokeen. Jos jokeen ryntää kovasti loiskien, …

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.