Kuka muistaa? Pitäjien parhaat 1965 

Osallistumisesta ”Pitäjien parhaat” -kilpailuun 1965 jaettiin kaikille osallistuneille joukkueille muistolaatta.
Osallistumisesta ”Pitäjien parhaat” -kilpailuun 1965 jaettiin kaikille osallistuneille joukkueille muistolaatta.
Osallistumisesta ”Pitäjien parhaat” -kilpailuun 1965 jaettiin kaikille osallistuneille joukkueille muistolaatta.
Osallistumisesta ”Pitäjien parhaat” -kilpailuun 1965 jaettiin kaikille osallistuneille joukkueille muistolaatta.
KESKUSOSUUSLIIKE Hankkija oli mukana televisiossa 1960-luvun alussa esitetyssä "Pitäjien Parhaat" musiikkiohjelmassa, jossa eri pitäjien esiintyjät kilpailivat paremmuudesta. Tässä jutussa on lähinnä vuoden 1965 ”Pitäjien Parhaat-kilpailusta” jossa oli mukana Järviseudunkin pitäjiä....

KESKUSOSUUSLIIKE Hankkija oli mukana televisiossa 1960-luvun alussa esitetyssä “Pitäjien Parhaat” musiikkiohjelmassa, jossa eri pitäjien esiintyjät kilpailivat paremmuudesta. Tässä jutussa on lähinnä vuoden 1965 ”Pitäjien Parhaat-kilpailusta” jossa oli mukana Järviseudunkin pitäjiä….

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.