Pirkko Vesavaara saapuu Lappajärvelle 

Pirkko Vesavaara on kierrellyt ympäri Suomea evankeliumin asialla vuodesta 1995 lähtien.
Pirkko Vesavaara on kierrellyt ympäri Suomea evankeliumin asialla vuodesta 1995 lähtien.
Pirkko Vesavaara on kierrellyt ympäri Suomea evankeliumin asialla vuodesta 1995 lähtien.
Pirkko Vesavaara on kierrellyt ympäri Suomea evankeliumin asialla vuodesta 1995 lähtien.

EVANKELISLUTERILAISEEN kirkkoon kuuluva Pirkko Vesavaara on ilosanoman julistaja ja esirukoilija yli seurakuntarajojen. Pirkko on luvannut Jumalalle julistaa ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta pelastajana, parantajana ja vapauttajana siellä minne hänet ikinä kutsutaankin.  

Saadessaan kutsun Jumalalta vuonna 1995 evankeliumin työhön, Pirkko Vesavaara sai myös armolahjat ja hengelliset valtuudet, sekä kehotuksen jättää maallisen työnsä. Sen jälkeen Pirkko on kiertänyt Suomea ristiin rastiin evankeliumin asialla. Hänen julistuksensa on rakkaudellista ja vapauttavaa. Tämän vuoksi monet tulevatkin yhä uudestaan kuulemaan hänen julistustaan. 

Pirkko Vesavaaralla on Jumalan antama sääli ja rakkaus kärsiviä ihmisiä kohtaan. Tämän vuoksi hän tilaisuuksien lopussa uskollisesti rukoilee tarvittaessa useitakin tunteja sairaiden ja apua tarvitsevien puolesta. Jumala vastaa rukouksiin, ihmisiä pelastuu ja paranee erilaisista sairauksista ja vaivoista sekä vapautuu siteistä ja taakoista. Näistä tilaisuuksista moni on saanut lähteä muuttuneena ja vapaana ihmisenä.  

Erikoista on myös se, että rukouspalvelun aikana Pirkon kautta Jumala on ilmoittanut hyvin usein henkilökohtaisen sanoman rukoiltavalle. Pirkko Vesavaara korostaa, että tämä kaikki on Jumalan työtä ja kaikki kiitos ja kunnia kuuluu yksin Hänelle. 

Pirkko Vesavaara saapuu Lappajärven kirkkoon sunnuntaina 14. huhtikuuta 2024 kello 15. Tilaisuudessa 5-henkinen naisista koostuva Sistöörs-musiikkiryhmä laulaa ja laulattaa yleisöä. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.