Aarrekartta 2024 esillä Lappajärven kirjastossa

Lappajärven kirjastossa on esillä Järvilakeuden kansalaisopiston Kuvataidetta ilolla ja sydämellä -kuvataidepiirin taidenäyttely.
Lappajärven kirjastossa on esillä Järvilakeuden kansalaisopiston Kuvataidetta ilolla ja sydämellä -kuvataidepiirin taidenäyttely.
Lappajärven kirjastossa on esillä Järvilakeuden kansalaisopiston Kuvataidetta ilolla ja sydämellä -kuvataidepiirin taidenäyttely.
Lappajärven kirjastossa on esillä Järvilakeuden kansalaisopiston Kuvataidetta ilolla ja sydämellä -kuvataidepiirin taidenäyttely.

LAPPAJÄRVEN kirjastossa nähdään taas toimintakeskuksen kuvataidepiirin taidetta viime syksyn ja tämän kevään ajalta. Jokaisella on oma upea kädenjälkensä ja tyylinsä. Erilaiset kasvi- ja eläinaiheet ovat hyvin edustettuna, luonto on ehtymätön inspiraation lähde.

Tämän vuoden tekniikoita ovat olleet muun muassa peitevärimaalaus pullopeiteväreillä, hiilipiirros ja erilaiset sekatekniikat. Näyttelyn yhteinen nimityö on suuri kollaasi, johon jokainen sai leikata mieleisiä aiheita lehdistä ja myös värittää. On kokeiltu, miten värit näkyvät ja käyttäytyvät, kun käytetään välillä eriväristä paperia työn pohjana.

Tutkittiin taidekirjoja – taiteen historiasta sai valita mieleisensä työn ja maalata siitä mukaelman. Kevään ja pääsiäisen kunniaksi askarreltiin kukkia ja saatiin niihin mahtavat sävyt.

Mainos

Kuvataidepiiri on Järvilakeuden kansalaisopiston järjestämä Kuvataidetta ilolla ja sydämellä, opettajana Anni Viitasaari. Toimintakeskuksen ohjaajat ovat olleet ohjaamassa ja auttamassa. Kiitos myös kirjaston henkilökunnalle taas taiteen esillepääsystä. Näyttely on auki 3.–29. huhtikuuta 2024.

Lappajärven kirjaston aukioloaikoina maanantaina, tiistaina ja torstaina kello 11–18, keskiviikkona ja perjantaina kello 9–16 ja omatoimikirjasto joka päivä kello 7–21 osoitteessa Hyytisentie 5, Lappajärvi. Tervetuloa katsomaan!

Anni Viitasaari

Luitko jo tämän?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.