HBA yllätti Vedon

Veto hävisi lauantaina kotiottelunsa HBA:ta vastaan Kuva: Ville Vuorinen

Veto-HBA 67-101

Vimpelin Veto kärsi selvän kotitappion HBA:lle Naisten Korisliigan ottelussa Vimpelin liikuntahallilla. HBA:n voitto kirjattiin luvuin 67–101 (17–28,19–18,19–27,12–28)

Vimpeli jäi jo ottelun alussa telineisiin ja pirteästi pelannut vierasjoukkue karkasi 10 pisteen johtoon. Veto roikkui mukana vielä toisella neljänneksellä ja puoliajalla HBA johti 36–46.

Vieraat kasvattivat johtoaan kolmannella eikä Veto löytänyt enää vaihdetta takaa-ajoon.  Neljäs jakso oli HBA:n hallintaa ja Veto joutui antautumaan.

-Hankala ottelu meille, emme onnistuneet puolustuspelissä ja myös hyökkäyspeli oli vaikeaa, tilitti Vedon valmentaja Jarkko Havu.

Vedon parhaana palkittiin Silja Viita, joka pussitti 15 pistettä. HBA:n tehokkain oli Fiia Hellsten 17 pistettä.

Veto: Whitfield 10/5, Isoranta 3/3, Rytkönen 3/2, R.Kujala 0/1, A.Kujala 4/1, Toomingas 13/2, Viita 15/5/5 syöttöä, Tuitele 13/6, Breen 6/6/4 syöttöä.