Talviloman päätteeksi selviää, kuka on Kauhavan Pilkkimestari

Pilkkimestari-kisan finaali käydään Purmojärvellä 3. maaliskuuta.
Pilkkimestari-kisan finaali käydään Purmojärvellä 3. maaliskuuta.
Pilkkimestari-kisan finaali käydään Purmojärvellä 3. maaliskuuta.
Pilkkimestari-kisan finaali käydään Purmojärvellä 3. maaliskuuta.

TALVILOMAN lopussa tiedetään, kuka on Kauhavan Pilkkimestari. Kisa pilkkimestari-tittelistä käydään kahtena osakilpailuna, joista toinen on lauantaina 2. maaliskuuta Kauhavan Ojutjärvellä ja toinen sunnuntaina 3. maaliskuuta Kortesjärven Purmojärvellä.

Pilkkimestari-tittelin voittaa itselleen se henkilö tai perhe, joka saa eniten kalaa yhteensä molemmissa osakilpailuissa. Palkintoja on luvassa myös kolmelle parhaalle jokaisessa sarjassa. Sarjoina ovat yleissarja (yli 18-vuotiaat), nuoret (alle 18-vuotiaat) sekä perheet (max 4hlö/perhe).

Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu kisapäivinä lähtöpaikoilla kello 09.30. Lähtöpaikkana Ojutjärvellä on laavu ja Purmojärvellä Näkinkallion uimaranta Rantahallin rannassa. Opasteet ohjaavat perille. Kisa-aika on 10.-14.00, jonka jälkeen on punnitus ja palkintojen jako. Kilpailuihin osallistuminen on ilmaista.

Mainos

Säännöt ovat simppelit: 1 vapa per pilkkijä, kaloja ei saa syöttää, moottori- ja sähkökairat ovat sallittu. Kärpäsentoukat, madot ja surviaiset ovat sallittu. Kaikuluotaimet sallittu.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Kauhavan Liikuntapalveluiden, Pop Pankin, Ilpon Katiskan, Sivuluisurockin, Eräkellarin, Kauhavan Osakaskunnan ja Purmojärven Kalastuskunnan kanssa.

–Ainakaan kovia pakkasia ei ole luvassa kisapäivinä ja näyttää, ettei myöskään tuule. Eli jäällä on varmasti mukava liikkua, kunhan varautuu mahdolliseen plussakeliin vähintään talvikumisaappailla. Molemmat järvet ovat profiililtaan aika haastavia ja tässä kisassa voittoon tarvitaan tiedon ja taidon lisäksi myös tuuria, kertoo tapahtuman tuottaja Jaakko Erkinheimo.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.