Veto palaa kotiparketille -Pyrintö Vimpeliin keskiviikkona

: Ensimmäistä kautta Euroopassa pelaava Sam Breen (34) ja joukkueen kapteeni Anni Kujala (12) ovat pelanneet vahvan alkukauden. kuva: Ville Vuorinen
: Ensimmäistä kautta Euroopassa pelaava Sam Breen (34) ja joukkueen kapteeni Anni Kujala (12) ovat pelanneet vahvan alkukauden. kuva: Ville Vuorinen

Vimpelin Vedon Korisliiganaiset palaavat jälkeen kotiparketille kun joukkue kohtaa Tampereen Pyrinnön keskiviikkona 24.1 klo 18.30 Vimpelin liikuntahallilla.

Vedon joukkue on uusiutunut vuoden vaihteen jälkeen. Monipuolinen Silja Viita liittyi Vedon ryhmään joulukuussa ja hän pelannut 4 ottelua tällä kaudella. Minttu Isoranta on kuntoutunut, hän teki onnistuneen paluun Korisliigaan tammikuun alussa pelatussa Honka-ottelussa. Uutena pelaajan Vedon joukkueeseen saapui Jah`Che Whitfiled, joka pelasi alkukauden Saksan liigassa Hernerin joukkueessa.

-Joukkue on selkeästi vahvistunut sillä meillä nyt enemmän pelaajia käytössä, kertoo Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala

Veto ja Pyrintö kamppailevat sarjan keskikastissa sijoilla 4 ja 5. Keskiviikon ottelulla on iso merkitys pudotuspelejä ajatellen. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja voitot ovat menneet tasan.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.