Anti-ostoilta sai ihmiset liikkeelle Vimpelissä 

Jenni Herrala (vas.) ja Inka Herrala glögin äärellä. –Pyynnöstä otimme asiakkailta varauksia vastaan seuraavana päivänä noudettavaksi ja maksettavaksi, mutta kassa pysyi kiinni koko illan. Tämä oli hauska kokemus.
Jenni Herrala (vas.) ja Inka Herrala glögin äärellä. –Pyynnöstä otimme asiakkailta varauksia vastaan seuraavana päivänä noudettavaksi ja maksettavaksi, mutta kassa pysyi kiinni koko illan. Tämä oli hauska kokemus.

MAALISKUUSTA asti Vuoroparia pyörittäneet Herralat järjestivät 13. joulukuuta liikkeessään anti-ostoillan. Illan ideana oli tarjota asiakkaille glögin lomassa matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua valikoimaan. Kassa oli kiinni koko illan.  

–Koko illan on riittänyt mukavasti ihmisiä, moni tuli joululahjavinkkejä hakemaan, sanovat Herralat. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.