Vainajien säilytystilaan investoidaan ensi vuonna Kortesjärvellä

Ensi vuonna Kauhavan seurakunta investoi Kortesjärven vainajien säilytystilaan. Arkistokuva.
Ensi vuonna Kauhavan seurakunta investoi Kortesjärven vainajien säilytystilaan. Arkistokuva.

KAUHAVAN kirkkovaltuusto kokoontui 12. joulukuuta Ylihärmässä ja hyväksyi ensi vuoden talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille 2024–2026.

Seurakunnan talouteen vaikuttaa nykyisen epävakaan taloustilanteen lisäksi seurakunnan jäsenmäärän tasainen lasku. Kokonaisverotulokertymäksi valtionrahoitus sisällytettynä summaan on arvioitu 4, 4 miljoonaa euroa. Vuoden 2024 toiminnan tulos poistojen jälkeen jää 541 euroa ylijäämäiseksi.

Ensi vuonna uusien investointien listalla ovat seuraavat kohteet: Alahärmän kirkon katon maalaus, Evijärven kirkon paloilmoitinjärjestelmä, Kauhavan kirkon sisäremontin suunnittelu, Kortesjärven vainajien säilytystila, Ylihärmän kellotapulin paanukaton tervaus/korjaus ja Ylihärmän kirkon paanukaton eteläpäädyn tervaus.

Keskeneräisiksi investoinneiksi vuodelle 2024 siirtyy Ylihärmän seurakuntatalon työntekijöiden työpisteiden saneeraus.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.