Vedon voittokulku jatkui

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto Koripallo

HBA-Veto 54-79 (32-37)

Vimpelin Veto jatkoi mainioita otteitaan naisen Korisliigassa kaatamalla HBA-Märskyn Helsingissä käydyssä kahinassa. Ottelun alku oli kuitenkin Vedolle haastava HBA:n viedessä ensimmäisen neljänneksen kahdeksalla pisteellä. Sen jälkeen tahti muuttui sinivalkoisten kuitatessa muut neljännekset nimiinsä.

Vedon riveistä puuttui useampi pelaaja. Ensimmäisen ottelunsa tämän kauden Vedossa pelasi Silja Viita, joka upotti kahdeksan pistettä. Kentän ehdoton kuningatar oli Vedon Sam Breen, joka heitti 35 pistettä ja kahmi kuusitoista levypalloa. Levypallot Vedolle kokonaisuudessaan 50-42.

Veto-luotsi Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen.

– Ottelun alku oli herättelyä, HBA pääsi johtoon. Sen jälkeen paransimme erityisesti puolustuspeliä, mikä oli avainasia.

– Lopullinen ratkaisu tuli päätöskymmenminuuttisella, missä saimme paljon pallon ryöstöjä, ja heittopeli onnistui, veimme neljänneksen 24-6.

Vedosta heittivät Breenin lisäksi kaksinumeroisen pistemäärän Anni Kujala, 15, sekä Sirena Tuitele, 13.

Vedon ottelut jatkuvat keskiviikkona kotisalissa Kouvolan Kouvottaria vastaan.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.