Kirje Joulupukille senioritalosta 

Senioritalon mummot muistelevat kirjeessä lapsuuden jouluja.
Senioritalon mummot muistelevat kirjeessä lapsuuden jouluja. Kuva: Freepik.
Senioritalon mummot muistelevat kirjeessä lapsuuden jouluja.
Senioritalon mummot muistelevat kirjeessä lapsuuden jouluja. Kuva: Freepik.

RAKAS Joulupukki, meitä on täällä monta kilttiä mummua toivomuslistaa laatimassa. Olemme yhdessä pohtineet, mitä kaikkein eniten näihin senioritaloihimme haluaisimme. 

Rakas valkoparta Ukki, tuo tullessasi naurua, lämpöä ja hyvää tuulta! Niitä me kovasti tarvitsemme, kun monet meistä yksin mököttävät päivät pitkät huoneissaan. Monella ei ole ainuttakaan omaista enää ja ystävät ovat muuttaneet taivaan kotiin. Tuopa kontissasi positiivista uskoa itseemme ja koko elämään. 

Varaa siis aikaa runsaasti vanhustentaloille ja ota myös lupsakka muori mukaan. 

NÄIN joulun aikoihin me usein muistelemme niitä lapsuuden jouluja kauan sitten. Monen mummun joulu oli ollut silloin köyhää, mutta kaikesta huolimatta joulun henki ja hyvyys olivat läsnä. Toki on joillakin hyvinkin ikäviä muistoja jouluistaan. 

Mutta tänä jouluna kaikille toivotamme hyvää, erityisen hyvää joulua! Eikö niin Joulupukki? 

Hyvä Ukki, loihdi taikasauvallasi vanhusten omaisten mielet niin, että he sankoin joukoin lähtisivät vierailemaan lähisukulaistensa luona niin palvelutaloissa kuin senioritaloissakin, ei vain nyt jouluna, vaan muulloinkin. Vierailut ilahduttavat suunnattomasti meitä ikäihmisiä ja saamme niistä voimia ja iloa pitkäksi aikaa! 

Jouluhan ei ole materiaalista kiinni, vaan siitä, että saisimme omaan sydämeemme joulun sanoman. 

Odotamme kuitenkin sinua rakas Punanuttu jännityksellä kuin lapsena muinoin. Mutta ymmärrämme, jos et välttämättä ehdikään, onhan pienet lapset etusijalla tietenkin. Mutta taikakiikarillasi sinä näet kyllä toiveemme ja mielialamme, luotamme siihen. 

ylöskirjasi 

Marja Vilkama 

Lahti (Alajärvi) 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.