Maailmanluokan akustista bluesia Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla  

Micke, Lefty ja Chef. Kuva: Satu Leppänen.
Micke, Lefty ja Chef. Kuva: Satu Leppänen.

KANSAINVÄLISTÄ uraa tekevä kauhavalainen bluesmuusikko Micke Björklöf esiintyy akustisen Micke & Lefty feat. Chef -trionsa kanssa Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla sunnuntaina 26. marraskuuta kello 16. Konserttiin on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.  

20 vuotta toiminut trio sai alkunsa, kun Björklöf ja kitaristi Lefty Leppänen heittivät akustisen tuurauskeikan peruuntuneen ulkomaisen esiintyjän tilalla Ylläs Jazz & Blues -festivaaleilla. Basisti Chef liittyi mukaan ensimmäisen levytyksen myötä. Vuosien varrella Micke & Lefty feat. Chef on viihdyttänyt ja valloittanut yleisönsä energisillä keikoillaan niin pienissä klubeissa kuin suurilla festivaaleillakin ympäri Suomen ja Euroopan.  

–Hienoa päästä pitkästä aikaa tälläkin kokoonpanolla konsertoimaan kotipaikkakunnalla, iloitsee Björklöf. 

 –Pyörittelin alkuvuodesta ideaa ikärajattomasta matalan kynnyksen konsertista kotikaupungissa ja sattumoisin Kauhavan kulttuuriohjaaja Laura Kivimäellä oli myös samansuuntaisia ajatuksia kaupungin kulttuuritarjonnan elävöittämiseksi. Yhteistyöhön saatiin mukaan vielä Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura, joka myös huolehtii konserttivieraiden kahvituksesta. 

Micke & Lefty feat. Chef haluaa välittää musiikillaan ihmisille hyvää fiilistä ja positiivista energiaa tämän vaikean ajan keskellä. Trio on edustanut Suomea maailman suurimmassa bluestapahtumassa International Blues Challengessa Yhdysvaltain Memphisissä sekä European Blues Challenge tapahtumassa, Berliinissä. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.