Sykemessu Evijärven kirkossa 

Evijärven kirkossa lauantaina 28. lokakuuta järjestettävä Sykemessu alkaa klo 18.
Evijärven kirkossa lauantaina 28. lokakuuta järjestettävä Sykemessu alkaa klo 18.

KAUHAVAN seurakunnassa järjestetään Sykemessuja. Niissä vapaaehtoiset seurakuntalaiset ovat kantamassa vastuuta eri tehtävissä kukin omilla lahjoillaan ja kutsumassa yhteen rukoilemaan, laulamaan yhdessä, viettämään ehtoollista ja kuuntelemaan Jumalan sydämen sykeääniä. 

Sykemessuun kutsutaan mukaan lapsiperheitä, nuoria, aikuisempia nuoria, työikäisiä ja varttuneempaa väkeä. Messussa saa hengähtää, kokea yhteyttä ja Jumalan hoitavaa läsnäoloa. Sykkeessä musiikista vastaa houseband. Ehtoollisen ja loppusiunauksen jälkeen kokoontuminen päättyy kahvi- ja mehutarjoilun äärellä jatkuvaan kiireettömään seurusteluun niin uusien kuin vanhojen ystävien ja tuttujen kanssa. 

Evijärven kirkossa lauantaina 28. lokakuuta järjestettävä Sykemessu alkaa kello 18. Vapaaehtoisten seurakuntalaisten rinnalla ovat sykeyhteisön vetäjä Anna-Maria Sironen sekä papit Anssi Massinen ja Risto Mäki

Kirsi Ylihärsilä 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.