Nimikkolähetit Anu ja Petteri Mannermaa vierailevat Lappajärvellä

Petteri ja Anu Mannermaa saapuvat Lappajärvelle lähettivierailulle.
Petteri ja Anu Mannermaa saapuvat Lappajärvelle lähettivierailulle.

LAPPAJÄRVEN kirkkoon messuun 15. lokakuuta 2023 kello 10 ovat tulossa lähettivierailulle Petteri ja Anu Mannermaa. Pappina tuolloin Mikko Elenius ja kanttorina Arto Turpela.  

Petteri Mannermaa toimii Pietarissa Pyhän Marian seurakunnan pappina kirkkoherran ja Inkerin kirkon pääsihteerin apuna. Petteri vastaa Pietarissa suomalaisten parissa tehtävästä työstä sekä maahanmuuttajatyöstä. Suomenkieliseen työhön kuuluu erityisesti jumalanpalvelusten toimittaminen.  

Anu Mannermaa työskentelee raamatunkäännöstyössä Raamatunkääntäjät Wycliffen ja Evankelisen lähetysyhdistyksen yhteislähettinä. Anu toimii evenkinkielisen Raamatun käännöstyöryhmän teologisena neuvonantajana ja koordinaattorina. Siperian suurimmalle alkuperäiskansalle evenkeille on parhaillaan käännöstyön alla kokoelma Jeesuksen vertauksia, psalmeja ja rukouksia.  

Pyhän Marian seurakunnalla on oma bändi, jossa on soittajia yli kymmenestä eri kansallisuudesta. Petteri ja Anu toimivat ryhmän vetäjinä. Bändi järjestää sanan ja rukouksen iltoja myös muissa Pietarin alueen seurakunnissa. Musiikkityö on laajentunut siten, että seurakunnan bändin yhteyteen on muodostunut kuoro, joka palvelee bändin kanssa rukouksen ja musiikin illoissa sekä muissa tapahtumissa. Aivan uusi työmuoto ovat uzbekinkieliset hartausvideot, joissa esiintyy seurakunnan bändi. Pyhän Marian seurakunnan striimausryhmä videoi musiikilliset hartaushetket. Petteri Mannermaa nimitettiin hiljattain Inkerin kirkon uuden nuorten laulukirjan toimituskunnan puheenjohtajaksi.  

Mainos

Petteri Mannermaa oli Inkerin kirkon edustajana syyskuussa Luterilaisen maailmanliiton yleiskokouksessa Krakovassa. 

Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry hyväksyttiin viime marraskuussa kirkolliskokouksessa Suomen ev.-lut. kirkon kahdeksanneksi lähetysjärjestöksi. ELY ry tekee lähetystyötä Virossa, Venäjällä, Sambiassa ja Kongossa. Kotimaassa ELY ry tekee yhteistyötä seurakuntien kanssa järjestäen kirkkopyhiä, raamatunopetusta, Siionin kannel seuroja, lähetystapahtumia ja aarrearkkutoimintaa lapsille ja perheille.  

Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta www.evankeliset.net 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.