Rohkeasti uudistuneilla Käsityömessuilla yllätyksellisyyttä ja uusia kasvoja

Kokouksessa päätettiin varata Geokuutioon 10 000 euron määräraha.
Kokouksessa päätettiin varata Geokuutioon 10 000 euron määräraha.

SEINÄJOEN Käsityömessut tunnetaan Suomessa pisimpään järjestettynä käsityöalan messuna ja tapahtumana, jossa esitellään ja löydetään uusimmat uutuudet, luodaan ilmiöt ja nautitaan ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Tuleville Käsityömessuille saamme ensimmäistä kertaa suoraan hollannista taideleimailija Liesbeth Fidderin, joka on toteuttanut tämän vuotisen Käsityömessuilmeen. Taideleimailijapajoihin on mahdollisuus osallistua kaikkina messupäivinä ja niissä on päivittäin vaihtuva teema.

Ensimmäistä kertaa Käsityömessuilla on myös Strömsöstä tuttu neulesuunnittelija Lee Esselström. Lee on mukana Lankavan osastolla sekä näyttelyssä tuotteillaan, joihin langat on valmistettu Leen omien lampaiden villasta.

Vuoden radiojuontajan pystillä palkitulla, askartelevalla somepersoona Niko Saarisella on messuilla oma askartelunurkkaus. Nikon ympärille rakentuu oma askartelumaailma, jossa varmasti on luvassa niin naurua kuin rentoa meininkiä.

Kaksosflikat julkaisevat parahiksi messuille uuden, Lempeyden Neulevuosi-mallistonsa. Mukana on myös upea Kauhavaneule, joka on ensi kertaa esillä Käsityökaupunki Kauhavan osastolla.

Meille järjestäjinä on tärkeää saada entistä paremmin mukaan myös erityisryhmiä. Puhuttelevien näyttelyiden muodossa toimintaa ja tuotteitaan esittelevät Autismisäätiö, Pohjanmaan Näkövammaiset, Seinäjoen Toimintakeskus, Seinäjoen Kaarisilta sekä Seinäjoen Kansalaisopistolta Startti- ja askeleittain-ryhmät valokuvanäyttelyllään.

Oman näyttelynsä muodostavat myös Barbie vaatteet, joita käsityöharrastajat ovat lähettäneet meille kilpailuun. Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan etukäteen somessa 2. lokakuuta alkaen ja paikan päällä aina sunnuntaihin kello 12 saakka. Voittajan valitsee itse Pienen Lelukaupan tirehtööri Janne Kataja.

Mainos

Myös graffitit tuovat värikkään loistonsa nähtäville Emppu Wahlroosin osastolla.

Käsityömessut juontaa Seinäjoen oma kasvatti Susanna Laine, jolla on sunnuntain messupäivässä hauska   tehtävä. Susanna juontaa ohjelmalavalla vaatemuotinäytöksen, jossa malleina tanssikoulu Wimman iloisesti tanssivia lapsimalleja sekä Seinäjoen Kaverikoirat.

Yli 200 näytteilleasettajan tarjonnasta löytyy monipuolinen valikoima lankoja, askartelutarvikkeita, valmistuotteita, kankaita, koruja, luonnonkosmetiikkaa ja paljon muuta.

Hankinnoissa panostamalla käsintehtyyn ja kotimaiseen laatuun, valinnat ovat useimmiten ympäristön kannalta vastuullisia ja ekologisia.

Käsityömessut Seinäjoki Areenalla 6.-8.10.2023.

Marjo Katajisto

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.