Evijärven kunnanvaltuusto

Kokouksen aluksi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esko Ahonen toivotti istuntokauden ensimmäisessä kokouksessa tervetulleeksi Evijärven kunnan kaksi uutta työntekijää; hallintojohtaja Urho Möller ja sivistystoimen johtaja Leila Qvist-Pettersson.

Kuntavaltuusto hyväksyi Kuntayhtymä Kaksineuvoisen tilinpäätöksen ajalta 1.1.-1.5.2023 ja totesi, että tilikauden tulos on 0,00 euroa, joten tulos ei aiheuta käsittelytarpeita. Lisäksi totesi, että kuntayhtymän taseessa 1.5.2023 ei ole kertynyttä yli- tai alijäämää.  

Valtuuston puheenjohtaja Esko Ahonen totesi pykälän 47 kohdalla että Evijärven kunnan talous on erittäin vahvassa ja hyvässä kunnossa. Ylijäämää taseessa on suurin piirtein 3,4 miljoonaa euroa.

Johannes Mäkinen on 18.8.2023 pyytänyt eroa Evijärven kunnan luottamustehtävistä paikkakunnalta muuton vuoksi. Hän on toiminut kunnan varavaltuutettuna ja sivistyslautakunnan jäsenenä. Mäkiselle myönnettiin ero ja hänen tilalleen sivistyslautakuntaan valittiin Matti Holm. Muissa asioissa hallintojohtaja Urho Möller ja Leila Qvist-Pettersson esittäytyivät valtuustolle. Seuraava valtuuston kokous (ylimääräinen) on aiemmasta kalenterista poiketen 23.10. 2023.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.