Ankkurit on voiton päässä Superpesiksestä

Ankkurien jokeritykki Juho Ihamäki oli liekeissä.
Ankkurien jokeritykki Juho Ihamäki oli liekeissä.
Ankkurien jokeritykki Juho Ihamäki oli liekeissä.
Ankkurien jokeritykki Juho Ihamäki oli liekeissä.

Ankkurit-Kankaanpää 2-0 (6-1,7-2)

Alajärven Ankkurit kaatoi Kankaanpään Mailan miesten superispesiskarsinnan kolmannessa ottelussa. Ankkurit johtaa sarjaa voitoin 2-1. Pääsarjapaikka irtoaa kolmella voitolla, seuraava ottelu pelataan lauantaina Kankaanpäässä.

Ankkurien ykköspalkittu, kuusi juoksua lyönyt Juho Ihamäki oli tyytyväinen.

– Kentällä ja katsomossa oli hyvä fiilis. Hallitsimme lähes koko peliä, ja se riitti. Täytyy silti muistaa, että sarja on edelleen kesken.

Ankkurit aloitti ilotulituksen heti ensimmäisessä sisävuorossaan rakentamalla palottoman ajolähdön ykköskärjellään. Maukkaasta kattauksesta nauttivat kerran kotiuttanut Tuukka Etula sekä kahdella lyönnillä kolme juoksua iskenyt Juho Ihamäki. Mailan jatkaessa tuskaista taivaltaan painoi Ankkurit kaasua tasaisesti läpi jakson napauttamalla vielä kaksi lisäjuoksua.

Toisella jaksolla Mailan paras heti ajoittui toiseen vuoroon, missä Sami Mikkolanahon lyönti painui läpi kolmoskulmasta kahden juoksun arvoisesti. Jokerin isku vei Mailan 2-1 johtoon. Ankkurit ratkaisi ottelun neljännen vuoroparin aloittavallaan myllyttämällä viisi juoksua. Ensimmäinen jakson juoksuista nosti tunnetta, sillä Ankkureiden etenijän ehtiminen kotipesään oli varsin kyseenalainen. Ottelun kolmostilanteet Ankkureille selkeästi 18-11 ja kärkilyönnit 43-32

Ankkurien pelinjohtaja Juha-Matti Jaatinenoli levollinen.

– Voitto maistuu, olimme kentän herroja, silti täytyy muistaa sarjan olevan kesken. Nyt onnistuimme tarkennuksissa missä piti, jatkossa täytyy kuitenkin olla valmiudessa edelleen kaikkeen.

Kankaanpään pääpiiskuri Atte Hakala huokui pettymystä.

– Turhautunut olo, paikalla ei ollut kuin yksi pesisjoukkue, ja se emme olleet me. Emme ole jostain syystä pärjänneet kummassakaan Alajärvellä pelatussa ottelussa, en tiedä mistä se johtuu, jatkossa on oltava paljon terävämpi.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.