FinnKatsastus panostaa ajanvaraukseen sekä netissä, että puhelimitse 

Finnkatsastuksen iloinen tiimi.
Finnkatsastuksen iloinen tiimi.
Finnkatsastuksen iloinen tiimi.
Finnkatsastuksen iloinen tiimi.

TÄMÄN kesän aikana Finnkatsastuksessa käyttöön otettu nettiajanvaraus tuo arkeen sujuvuutta, niin asiakkaalle, kuin katsastuskonttorille. 

–Se mahdollistaa muun muassa sen, että ajan voi varata myös iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakas voi rauhassa katsella vapaita aikoja ja löytää itselleen sopiva ajankohdan, sanoo Kati Paajaste. 

Hän on pyörittänyt FinnKatsastusta yhdessä miehensä Mika Paajasteen apuna vuodesta 2010. Kesä on ollut perinteisesti vuoden kiireisintä aikaa. 

–Nettiajanvaraus purkaa pahimpia ruuhkia ja jonoja. Asiakkaallekin on helpompaa, kun tietää moneltako aika on ja kauanko reissuun pitää varata aikaa. Raskaan kaluston katsastus, jarrusovitukset, ajopiirturit, rajoittimet ynnä muut hoidetaan teollisuustien toimipisteessä, ohjeistaa Kati. 

FINNKATSASTUKSEN asiakaspalvelussa palvelee Katja Pessinen ja Katja Hirsimäki. Team Katjat on herättänyt hilpeyttä paitsi henkilökunnassa, myös asiakkaissa. 

–Kyllä, ihan nimen perusteella ollaan tänne väki palkattu, Kati nauraa. 

Yritys on saanut kiitosta mukavista asiakaskohtaamisista, mutta myös asiakkaat saavat henkilökunnalta kehuja, samoin suomalaisen rehellinen mentaliteetti. 

–Kukaan ei koskaan yritä puhumalla saada autoaan katsastettua. Huumoria aiheesta on kyllä heitetty. Suurin osa on vain kiitollisia, kun tulee tietoon korjausta vaativat viat, kertovat Hirsimäki ja Pessinen. 

Naisia he kannustavat rohkeasti katsastusreissulle. 

–Ei ole tyhmiä kysymyksiä! Naiset suotta ajattelevat tämän turhan monimutkaiseksi. Täällä ei tarvitse tietää mitään, riittää kun tulee paikalle, naiset vakuuttavat. 

Katsastuskonttorin sisustusta on mukava tutkiskella aikaa odotellessa ja siihen kiinnittävätkin huomiota erityisesti naiset. 

–Olen huomannut, että viihtyvyyttä lisää, kun ympäristö on visuaalisesti kaunis. Koetan aina jotain pientä tänne kehitellä. Ei mitään kallista, mutta arjen oivalluksia, kertoo Kati.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA