Miesten Itä-Länsi 6.8. Sotkamossa

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

Itä: Tuomas Jussila Kempeleen Kiri, Konsta Kettunen Joensuun Maila, Aapo Komulainen Sotkamon Jymy, Roope Korhonen Sotkamon Jymy, Mikko Kosonen Imatran Pallo-Veikot, Iiro Kuosa Joensuun Maila, Elmeri Lieto Joensuun Maila, Tommi Mäentausta Kouvolan Pallonlyöjät, Onni Määttä Kempeleen Kiri, Hannes Pekkinen Sotkamon Jymy, Konsta Piironen Joensuun Maila, Patrik Wahlsten Kouvolan Pallonlyöjät, Patrik Vartama Kouvolan Pallonlyöjät, Petri Tuuva, pj, Kempeleen Kiri, Jussi Haapakoski, 2. Pj Sotkamon Jymy, Aki Orava, jj.

Mainos


Länsi: Petteri Alanen Hyvinkään Tahko, Elmeri Anttila Vimpelin Veto, Olli Heikkala Vimpelin Veto, Mikko Kanala Vimpelin Veto, Elmeri Koivusalmi Alajärven Ankkurit, Severi Lassila Vimpelin Veto, Tomi Lehtonen Manse PP, Tampere, Janne Mäkelä Vimpelin Veto, Mikael Mäkelä Pattijoen Urheilijat, Raahe, Teemu Nurmio Hyvinkään Tahko, Juha Puhtimäki Manse PP, Tampere, Henri Puputti Manse PP, Tampere, Perttu Ruuska Manse PP, Tampere, Tomi Niskanen, pj, Vimpelin Veto, Pasi Tyynelä, 2. Pj Vimpelin Veto, Jouni Itävalo, jj.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.