Puoliperävaunu suistunut ojaan Luoma-aholla

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos
Puoliperävaunun kuljettaja on toimitettu tarkempiin tutkimuksiin.

Ilmoitus puoliperävaunun suistumisesta ojaan Vimpelintiellä saatiin 27.4 kello 20:02:52.

Puoliperävaunu oli matkalla Alajärveltä kohti Vimpeliä. Matkalla rekka suistui Luoma-ahon kohdalla kulkusuunnassa oikealle ojaan. Onnettomuuden yhteydessä katkesi puu, joka kaatui langoille. Sähköyhtiö on jo käynyt paikalla ja liikenne kulkee tällä hetkellä normaalisti.

–Kuljettaja on viety ambulanssilla sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin, kertoo palokunnan päivystävä yksikönjohtaja Mikko Sänkiaho.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.