Iso Saapasnevan tuulivoimahanke etenee askeleella taaksepäin – prosessin oikeellisuus halutaan varmistaa 

Tuulivoimahankkeen kaavaa ehdotetaan palautettavaksi menettelyvirheiden oikaisemiseksi.
Tuulivoimahankkeen kaavaa ehdotetaan palautettavaksi menettelyvirheiden oikaisemiseksi.
LAPPAJÄRVEN KUNTA ja ABO Wind haluavat varmistaa, että Iso Saapasnevan kaavoitusprosessi tehdään lainmukaisesti. Asian aiemmassa käsittelyssä on tullut ilmi, että kaavoituksen valmisteluun on osallistunut henkilöitä, jotka voidaan tulkita esteellisiksi. Niinpä tuulivoimahankkeen kaavaa eh...

LAPPAJÄRVEN KUNTA ja ABO Wind haluavat varmistaa, että Iso Saapasnevan kaavoitusprosessi tehdään lainmukaisesti. Asian aiemmassa käsittelyssä on tullut ilmi, että kaavoituksen valmisteluun on osallistunut henkilöitä, jotka voidaan tulkita esteellisiksi. Niinpä tuulivoimahankkeen kaavaa eh…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.