Sillankorvan leirintäalue saa toimijan?

Evijärven kunnanhallituksen asialistalla oli 17. huhtikuuta monta merkittävää asiaa.
Evijärven kunnanhallituksen asialistalla oli 17. huhtikuuta monta merkittävää asiaa.
EVIJÄRVEN kunnan toinen ilmoitus Sillankorvan leirintäalueen vuokraamisesta poiki yhteydenoton ja sen vuokraamisesta on käyty keskusteluita. 17. huhtikuuta kokoontunut kunnanhallitus päätti vuokrata leirintäalueen 1 000 euron (arvonlisävero lisätään) kausivuokralla. Vuokraamisesta pe...

EVIJÄRVEN kunnan toinen ilmoitus Sillankorvan leirintäalueen vuokraamisesta poiki yhteydenoton ja sen vuokraamisesta on käyty keskusteluita. 17. huhtikuuta kokoontunut kunnanhallitus päätti vuokrata leirintäalueen 1 000 euron (arvonlisävero lisätään) kausivuokralla. Vuokraamisesta pe…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.