Sillankorvan leirintäalue saa toimijan?

Evijärven kunnanhallituksen asialistalla oli 17. huhtikuuta monta merkittävää asiaa.
Evijärven kunnanhallituksen asialistalla oli 17. huhtikuuta monta merkittävää asiaa.
Evijärven kunnanhallituksen asialistalla oli 17. huhtikuuta monta merkittävää asiaa.
Evijärven kunnanhallituksen asialistalla oli 17. huhtikuuta monta merkittävää asiaa.

EVIJÄRVEN kunnan toinen ilmoitus Sillankorvan leirintäalueen vuokraamisesta poiki yhteydenoton ja sen vuokraamisesta on käyty keskusteluita. 17. huhtikuuta kokoontunut kunnanhallitus päätti vuokrata leirintäalueen 1 000 euron (arvonlisävero lisätään) kausivuokralla. Vuokraamisesta perustettavan yhtiön nimiin oli keskustelemassa yrittäjinä Aku Juttuniemi, Mikko Jokiniva ja Ville Piri.

HALLINTOJOHTAJAN virkaa hakeneista haastatteluun päätettiin kutsua Johanna Kärkkäinen, Anssi Lahnalampi, Urho Möller ja Raimo Turtinen.

Sivistystoimenjohtajan virkaa haki yhdeksän henkilöä. Haastatteluun päätettiin kutsua Tiina Kujala,
Tanja Malinen, Leila Qvist-Pettersson ja Jyrgen Wiklund.

EVIJÄRVI on liittymässä Järvi-Pohjanmaan yrityspalvelu Oy:n jäseneksi. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta ostaa osakkuuden JPYP:stä hankkimalla JPYP:n 18–25 kappaletta sen osakkeita.

VIIME vuoden talouden toteutuma korjattiin sairaanhoitopiirin palautusten jälkeen. Tilikauden tulokseksi muodostui 418 809 euroa, kun se ennen muutosta oli 439 909 euroa.

TYÖLLISYYDEN edistäminen siirtyy kuntien vastuulle vuoden 2023 alusta. Kunnanhallitus hyväksyi aiesopimuksen valmistelun aloittamisen Etelä-Pohjanmaan itäisen alueen kuntien kanssa.

VALTUUSTOLLE esitetään, että kunta myy kiinteistön Arsenal 52-401-7-371 Tuomas Kupilalle hintaan 2 600 euroa sisältäen puuston. Kiinteistö Arsenal on noin 1 020 neliön kokoinen ja sijaitsee kuntakeskuksen laajentumiselle epäsuotuisalla maaperällä liikekiinteistön takana, joten siitä luopuminen on perusteltua.

VALTUUSTOLLE esitetään myös, että se myöntää Noora Sipposelle ja Vily Kattilakoskelle eron teknisen lautakunnan jäsenyydestä. He ovat pyytäneet eroa jäsenyydestä luottamuspulan vuoksi. Valtuusto valitsee uudet jäsenet jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.