ALAJÄRVEN kaupungin kesätöihin valitut kesätyöntekijät

Averjanov Nelli Ravitsemispalvelu, Averjanov Anton Ravitsemispalvelu, Etula Anniina Varhaiskasvatus, Haapa-aho Viljami Puhdistuspalvelu, Hautamäki Hilla Puhdistuspalvelu, Hernesmaa Irina Silja Matilda Puhdistuspalvelu (Lehtimäki), Hietamäki Venla Varhaiskasvatus, Hirsimäki Reeti Puisto- ja puutarhatyö, Honko Siiri Vilhelmiina Varhaiskasvatus, Huhtala Sini Puhdistuspalvelu, Hyvönen Konsta Kirjasto, Isokangas Ville Puisto- ja puutarhatyö, Joensuu Emmi Varhaiskasvatus, Joensuu Pihla Varhaiskasvatus, Kangastie Eero Pekka Sebastian Puhdistuspalvelu, Kangastupa Roosa Puhdistuspalvelu, Koivisto Eemeli Puisto- ja puutarhatyö, Koivisto Iidaliina Suoma Johanna Varhaiskasvatus, Koskela Aada Puhdistuspalvelu, Kotilainen Ossi Puhdistuspalvelu, Kotipelto Jesse Puisto- ja puutarhatyö, Kujala Antti Urho Ilmari Puisto- ja puutarhatyö, Kurunsaari Mikael Puisto- ja puutarhatyö, Lahti Milja-Maria Vilhelmiina Varhaiskasvatus, Lamminpuro Arina Varhaiskasvatus, Langhed Samuel Puisto- ja puutarhatyö, Lassila Iiris Mikaela Varhaiskasvatus (Lehtimäki), Latvala Julia Liikuntapalvelut, Lehtiö Sofia Puisto- ja puutarhatyö, Levijoki Venla Puhdistuspalvelu, Majaniemi Viivi Iina Sofia Ravitsemispalvelu (Lehtimäki), Mattila Seela Puhdistuspalvelu, Metsäranta Emilia Varhaiskasvatus (Lehtimäki), Mäki Osku Puhdistuspalvelu, Peltola Matleena Puhdistuspalvelu, Piispanen Emmi Amelie Varhaiskasvatus, Ranta Iiro Aleksi Puisto- ja puutarhatyö, Ripatti Ella Varhaiskasvatus, Saarenmaa Juuso Ravitsemispalvelu, Salo Leo Varhaiskasvatus, Sillanpää Teresa Ravitsemispalvelu, Sillanpää Helmi Kirjasto, Sivula Edvin Eino Hermanni Liikuntapalvelut, Särkijärvi Samuel Matti Johannes Puisto- ja puutarhatyö, Turja Saku Matias Museo, Viita-aho Venla Varhaiskasvatus, Vistiaho Arvi Puhdistuspalvelu, Yli-Mannila Olavi Julius Puisto- ja puutarhatyö. 

Varalle: Etula Miika Lauri Josua Liikuntapalvelut, vara, Hankaniemi Elsa Varhaiskasvatus, vara, Harju Cilla Ravitsemispalvelu, vara, Hietala Ella Puisto- ja puutarhatyö,vara, Hosionaho Sanja Anna Ilona Kirjasto, vara, Joensuu Melinda Anja Erika Varhaiskasvatus, vara, Kivipelto Elias Puisto- ja puutarhatyö, vara, Lehtomaa Dino Kirjasto, vara, Luiro Mikael Vertti Aukusti Museo, vara, Raivio Helmi Vilhelmiina Puhdistuspalvelu, vara, Rajala Inka Liikuntapalvelut vara, Rantala Kristofer Ravitsemispalvelu, vara, Vuorela Sara Puhdistuspalvelu, vara 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.