Pohjalainen matkamessupäivä Ideaparkissa 22.4.2023 

Messukuvaa viimevuodelta.
Kraaterinjärven toimijoiden messuständi viimevuonna.

VISIT LAKEUS OY järjestää Pohjalaisen Matkamessupäivän Seinäjoen Ideaparkin Keskusareenalla lauantaina 22.4.2023. Matkamessupäivä on järjestyksessään toinen. Viimevuotinen hyvä palaute teki selväksi, että tapahtumalle on tilausta ja ihmiset kaipaavat edelleen suoraa kontaktia palveluiden tarjoajien kanssa ja vinkkejä matkustukseen.

Tapahtumaan on tulossa yli kolmekymmentä matkailuyrittäjää ja -tahoa esittelemään matkailutarjontaansa niin omia lomasuunnitelmiaan tekeville kuin työn tai harrastuksen puitteissa erilaisia kohteita etsiville. Tarjonta on todella monipuolista ja laajalta alueelta, sillä se ei rajoitu pelkästään Etelä-Pohjalaisiin yrityksiin, vaan mukana ovat mm. Visit Kristiinankaupunki, Visit Kokkola ja Visit Kaskinen sekä Nuorisokeskus Marttinen Virroilta.

Kiinnostus kotimaan ja erityisesti lähialueen matkailuun jatkuu edelleen voimakkaana, varsinkin retkeilyn suosio jatkaa kasvuaan. Lähelle näkemiseen tarvitsee usein herättelyä ja apuakin, joten Pohjalainen Matkamessupäivä on tähän eriomainen väline.

Messuilla on runsaasti myös ohjeisohjelmaa, mm. Etelä-Pohjanmaan Opiston opiskelijat tekevät kasvomaalauksia ja Ilmajoen Namituvan karkkimestarin vanhan ajan pastillikone napsuttaa pastilleja koko päivän. Lisätietoja messuista ja näytteilleasettajista löytyy Visit Lakeuden sivulta www.visitlakeus.fi

Pohjalainen Matkamessupäivä järjestetään lauantaina 22.4. klo 10–17 Seinäjoen Ideaparkin Keskusareenalla.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.