Veto on selkä seinää vasten – maanantaina tarvitaan kannustusta!

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

ToPo-Veto 78-66 (38-33)

Vimpelin Veto taipui helsinkiläiselle Torpan Pojille naisten Korisliigan välieräsarjan kolmannessa ottelussa rajun väännön jälkeen. Töölön kisahallissa käydyn kahinan avausneljännes sujui kaksijakoisesti. Veto siirtyi jo seitsemän pisteen johtoon, Torppa kiri eron kuitenkin kiinni kymmenminuuttisen päätteeksi. Toisella neljänneksellä edettiin lähes päinvastaisesti Torpan kiskaistua ensin yhdentoista pisteen etumatkan, minkä Veto kuroi ennen taukoa viiteen pisteeseen.

Helsinkiläisten hallinta jatkui myös tauon jälkeen, kolmas neljännes Torpalle yhdeksällä pisteellä. Päätöskymmenminuuttinen ei tuonut muutosta lopputulokseen. Veto upotti pelitilanneheitot 40-prosenttisesti, Torpan lukema oli 48. Levypallot Torpalle 39-30. Vedon tehokkaimmat korisukan heiluttajat olivat kentän pistekuningatar Tynice Martin, 26, Kristina King, 12, sekä Alexandra Wittinger, 11.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala summasi pelin ytimekkäästi.

– Hyvä startti, sen jälkeen meno hieman kääntyi. Puolustimme koko ottelun varsin mukavasti, hyökkäyspäässä olisi vaadittu enemmän.

– Peli oli kuitenkin selkeästi parempi kuin edellinen Helsingin vierailumme. Tästä lähdetään palautumaan ja löytämään uusia asioita seuraavaan otteluun.

Torpan Pojat johtaa maanantaina kello 17 Vimpelissä jatkuvaa sarjaa voitoin 2-1.  Finaalipaikka irtoaa kolmella voitolla. Veto tarvitsee maanantaina katsomoon runsaslukuisen tuen, kaikki on ottelusarjassa edelleen mahdollista. Huomionarvoista on myös, että kolmannen ottelun näki Helsingissä vain 208 katsojaa, eli Vimpelissä nähtäneen maanantaina silmäpareja reilusti yli kaksinkertainen määrä.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA