Hopeaa ja pronssia Torunista 

Aulis Savola otti kaksi mitalia Torunin MM-hallikisoista.
Aulis Savola otti kaksi mitalia Torunin MM-hallikisoista.
Aulis Savola otti kaksi mitalia Torunin MM-hallikisoista.
Aulis Savola otti kaksi mitalia Torunin MM-hallikisoista.

VETERAANIURHEILIJA Aulis Savola kävi hakemassa Puolan Torunista kaksi mitalia. Kyseessä olivat aikuisurheilijoiden MM-yleisurheilunhallikisat. Menestystä tuli painon- ja kiekonheitossa. Painonheitosta Aulis Savola nappasi hopeaa tuloksella 14,14 metriä (uusi sisähalli SE) ja pronssinen mitali ripustettiin kaulaan kiekonheitosta tuloksella 26,25 metriä. Mainittakoon, että Aulis Savola kilpaili sarjassa M85, joten mistään poikasten kisailusta ei ollut kyse. Toimitus onnittelee Savolaa menestyksen johdosta. Savolaa tukivat K-rauta Kaustinen, Koskikievari Ksenijan Tupa, Lappajärven Apteekki ja Järviseudun Sanomat. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.