Veto aloitti karusti

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

ToPo-Veto 98-64 (54-31)

Upeasti naisten Korisliigan välieriin tiensä raivannut Vimpelin Veto aloitti ottelusarjan Torpan Poikia vastaan surkeasti. Helsinkiläiset ottivat hallinnan heti avausneljänneksellä vieden sen kuudella pisteellä. Vedon ahdinko kasvoi toisella kymmenminuuttisella helsinkiläisten kuitatessa sen karusti seitsemällätoista pisteellä. Sama tahti jatkui tauon jälkeen Torpan kasvattaessa eroa kolmannella neljänneksellä kahdeksalla pistellä. Ottelun päätösneljännes oli lähinnä kosmetiikkaa Toprpan hoidellessa senkin kolmella pistellä.

Vedon tehokkain pisteiden upottaja oli Kristina King, 17. Tilastojenkin valossa Vedolla riittää huimasti kirittävää, sillä Torppa vei esimerkiksi levypallot 42-28. Oma yksityiskohtansa on, että Veto onnistui ainoastaan yhdessä kolmen pisteen heitossa.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala ei jossitellut.

Mainos

– Torppa oli selkeästi parempi kuten numerot kertovat. He hyökkäsivät hyvin, ja meillä oli ongelmia puolustuspäässä. Vastaavasti meille jäi paljon opiskeltavaa myös hyökkäyspään peliin, sekään ei toiminut.

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona Vimpelissä,missä yleisön tuki on todella tarpeen seurahistorian ensimmäistä välieräsarjaa pelaavalle Vedolle.

– Sarja on alussa. Nyt on sama tilanne kuin puolivälieräsarjassa, missä EBT vei ensimmäisen ottelun. Tästä lähdetään parantamaan, kummassakin päässä kenttää on oltava vahvempi, Kujala kiteytti.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.