Lappajärven ysiluokkalaisilta railakkaita näytelmiä Kalevalasta perjantai-iltana 

Väinämöisen roolissa näyttelevät Onni Roponen ja Joni Osmonen. Kuvituskuva: SKS Lyhyt Kalevala.
Väinämöisen roolissa näyttelevät Onni Roponen ja Joni Osmonen. Kuvituskuva: SKS Lyhyt Kalevala.
LAPPAJÄRVEN kulttuurikevät huipentuu perjantaina 31. maaliskuuta kello 18 koulukeskuksen auditoriossa. Silloin on tarjolla nuoruuden innolla tehtyä teatteria, kun yhdeksäsluokkalaiset esittävät Kalevalaan pohjautuvat modernisoidut näytelmänsä. Nyt ei lausuta haikeasti runoja tai näppäill...

LAPPAJÄRVEN kulttuurikevät huipentuu perjantaina 31. maaliskuuta kello 18 koulukeskuksen auditoriossa. Silloin on tarjolla nuoruuden innolla tehtyä teatteria, kun yhdeksäsluokkalaiset esittävät Kalevalaan pohjautuvat modernisoidut näytelmänsä. Nyt ei lausuta haikeasti runoja tai näppäill…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.