Kuumia rytmejä, letkeitä lanteita ja lihaskuntoa  

Veronica Deac (kuvassa vasemmalla) saapuu Turusta asti ohjaamaan Kangoo -tuntia Evijärvelle. Tiia Viiperi (kuvassa oikealla) odottaa unelmien jumppapäivän toteutumista. Kuva: Viiperiltä
Veronica Deac (kuvassa vasemmalla) saapuu Turusta asti ohjaamaan Kangoo -tuntia Evijärvelle. Tiia Viiperi (kuvassa oikealla) odottaa unelmien jumppapäivän toteutumista. Kuva: Viiperiltä
Veronica Deac (kuvassa vasemmalla) saapuu Turusta asti ohjaamaan Kangoo -tuntia Evijärvelle. Tiia Viiperi (kuvassa oikealla) odottaa unelmien jumppapäivän toteutumista. Kuva: Viiperiltä
Veronica Deac (kuvassa vasemmalla) saapuu Turusta asti ohjaamaan Kangoo -tuntia Evijärvelle. Tiia Viiperi (kuvassa oikealla) odottaa unelmien jumppapäivän toteutumista. Kuva: Viiperiltä

EVIJÄRVELLÄ asuva Tiia Viiperi, 39, halusi järjestää paikkakunnalle jotain, mitä aiemmin ei ole koettu. Ajatus sai lisää pontta alleen omien syntymäpäivien lähestyessä.  

–Täytän pyöreitä ja tuli sellainen olo, että olisi synttäreiden kunniaksi kiva järjestää jotain mistä itsekin tykkää. Osallistuin keväällä Pärnussa Kangoo jumps -tapahtumaan ja jo silloin kävi mielessä, että täälläpäin voisi koettaa järjestää jotain samanlaista. Halusin kuitenkin mukaan myös muita lajeja, ei pelkkää kangoota, sanoo Viiperi. 

Näin syntyi ajatus Friday partysta, eli pohojalaisittain jumppaperjantaista. 17. helmikuuta järjestettävä tapahtuma on Viiperille itselleen unelmien jumppapäivä. 

–En ihan heti keksi parempaa tapaa viettää syntymäpäiviään kuin tällä tavalla. 

FRIDAY PARTY tuo Evijärvelle ohjaajia aina eteläisestä Suomesta asti. Ilta tarjoaa menoa ja meininkiä moneen makuun, aina latino-rytmeistä aerobickiin ja kangoo jumpsin eri tyylilajeihin asti. Tapahtumapaikkana on Evijärven koulukeskuksen vanhempi liikuntasali.  

Mainos

–Ilta aloitellaan Karoliina Joohsin Dance mix -tunnilla kello 17.30. Sitten on aerobickia,  eritasoisia Kangoo power -tunteja sekä haastavampi Kangoo Kick and Punch. Ilta kestää aina kello 21 saakka, hommailen paikalle pientä purtavaa, ettei nälkä yllätä kesken kaiken. Paikalle saa tulla ja lähteä miten itselle sopii, voit aivan hyvin osallistua vain niille tunneille mihin ehdit tai haluat osallistua, sanoo Viiperi.  

Ensimmäisen Kangoo-tunnin ohjaa Turkulainen Veronica Deac, Kangoo Jumps -kouluttaja sekä Kangoo jumps -brändin maahantuoja. Viiperi kertoo tutustuneensa lajiin Deacin tunnilla vuonna 2018.  

–Hullaannuin lajiin samantien. Puolen vuoden kotona harjoittelun jälkeen kävin ohjaajakoulutuksen, ja siitä asti olen tunteja ohjannut. On ollut hienoa huomata, että harrastajat on lisääntyneet lajin parissa. Ohjaajia vain kaivattaisiin kovasti lisää! 

–Kangoo jumps on lajina tehokas, mutta nivelille lempeä. Alun perin ammattiurheilijoiden kuntoutukseen suunnitellut kengät rasittavat niveliä noin 80 prosenttia vähemmän. Jos laji on vieras, niin nyt kannattaa tulla kokeilemaan, vinkkaa Viiperi. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.