Hybridikeskusta esitetään entiselle Lehtolan kiinteistölle

Vimpelin kunnanhallitus käsitteli 30.1.2023 hybridikeskuksen sijaintia.
Vimpelin kunnanhallitus käsitteli 30.1.2023 hybridikeskuksen sijaintia.
Vimpelin kunnanhallitus käsitteli 30.1.2023 hybridikeskuksen sijaintia.
Vimpelin kunnanhallitus käsitteli 30.1.2023 hybridikeskuksen sijaintia.
30. TAMMIKUUTA kokoontunut Vimpelin kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle hybridikeskuksen sijoituspaikaksi entistä Lehtolan kiinteistöä, joka rajoittuu Opintiehen, Lehtokujaan ja Pöntisentiehen, teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti.

Hybridikeskuksen suunnittelun toivotaan edistyvän mahdollisimman ripeästi. Rakennuksen sijainnista päättäminen on kaavoituksen käynnistymisen kannalta tärkeää.

Tekninen toimi tilasi Ramboll CM Oy:ltä selvityksen kiinteistön mahdollisesta sijainnista, koosta ja kustannusvaikutuksista. Selvitys esiteltiin syksyllä valtuustoseminaarissa. Siinä kartoitettiin neljä eri tonttivaihtoehtoa.

Mainos

KUNNAN viralliset ilmoitukset julkaistaan vuonna 2023 kunnan verkkosivuilla kohdassa kuulutukset sekä julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Työpaikkailmoitukset julkaistaan lisäksi Kuntarekryssä ja työvoimahallinnon sivuilla; harkinnan mukaan myös asianosaisen ammattikunnan lehdessä tai muussa erikseen päätetyssä julkaisukanavassa. Kunnanhallituksen ja -valtuuston esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan kunnan verkkosivuilla kohdassa pöytäkirjat ja esityslista. Valtuustolle esitetään, että valtuuston kokouksista tiedotetaan myös Torstai-lehdessä ja Järviseudun Sanomissa.

KUNTA palkkaa 20 nuorta kesätöihin. Kesätyötukea maksetaan lisäksi yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille Vimpelissä kirjoilla olevien, 1999–2007 syntyneiden nuorten työllistämisestä kahdeksi viikoksi tai vähintään 60 tunniksi 190 euroa per kesätyöntekijä. Samalle työnantajalle maksetaan tukea enintään kahden kesätyöntekijän palkkaamiseen poikkeuksena, että 4H-yhdistys, joka saa tukea viiden kesätyöntekijän palkkaamiseen. Hakemus kesätyötuesta tulee toimittaa viimeistään 31. maaliskuuta kello 15 mennessä. Hakemuslomake julkaistaan kunnan nettisivuilla ja niitä on saatavilla myös kunnanvirastolla. Myöhässä  saapuneille hakemuksille voidaan tukea myöntää saapumisjärjestyksessä, mikäli määrärahaa riittää.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.