Evijärven kappalaiseksi ei hakijoita

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli käsitteli 25. tammikuuta viranhoitoon liittyviä asioita.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli totesi kokouksessaan 25. tammikuuta, että Kauhavan seurakunnan kappalaisen virkaa (Kauhavan alue) ovat jatketun hakuajan päättymiseen mennessä kelpoisina hakijoina hakeneet pastorit Juha Ijäs ja Anssi Massinen. Kauhavan seurakunnan kappalaisen viranhakuun (Evijärven alue) ei ilmoittautunut pappeja. Tuomiokapituli päätti jatkaa kappalaisen viran hakuaikaa 20.2.2023 saakka.

Alajärven seurakunnassa toiminut pastori Terho Kanervikkoaho nimitettiin Soinin seurakunnan kirkkoherran virkaan 1.4.2023 lukien.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.