PeKa-Veto 68-62 (25-26, 56-56)

Hienosti naisten koripallon Suomen Cupin lopputurnaukseen selvinneen Vimpelin Vedon taival katkesi välierävääntöön. Finaaliin rynnistänyt Kotkan Peli-Karhut joutui kuitenkin tekemään täyden päivätyön sitkeästi taistelleen Vedon kaatamiseksi.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä korinteon ollessa kummankin osalta tahmeaa. Veto onnistui lopulta siirtymään tauolle pisteen johtoasemassa. Tasainen meno jatkui myös kolmannella neljänneksellä, jonka päätteeksi Veto oli edelleen kuskin paikalla pisteen marginaalilla. Huikeaa taistelua nähtiin myös päätösneljänneksellä, jonka Peli-Karhut vei pisteellä venyttäen pelin jatkoajalle. Viimeisessä viiden minuutin rypistyksessä kotkalaiset olivat lopulta hienokseltaan niskan päällä vieden lopulta ottelun.

Vedon tehokkaimmat pussittajat olivat kentän pistekuningatar AlexandraWittinger, 22, sekä Tynice Martin, 14

Vimpelin päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala harmitteli niukkaa tappiota mutta näki myös paljon hyvää.

– Harmittavan pienestä jäi kiinni, piste kun olisi tullut jostain enemmän varsinaisella peliajalla. Jatkoaika oli henkien taistelua, Peli-Karhut oli lopulta hieman parempi.

– Mukana oli paljon hyvääkin, paransimme erityisesti puolustuspeliämme edelliseen otteluun verrattuna. Sen sijaan vapaaheittoviivalle jäi turhan paljon pisteitä.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.