Hyvinvointialueen ensimmäiset palkat tileillä 13.1.

ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialueen ensimmäinen palkanmaksupäivä on tämän viikon perjantaina 13.1.2023. Tuolloin maksetaan palkat vakihenkilöstölle, eli 7360 hengelle.

Palkka-ajo on saatu nyt alkuviikosta onnistuneesti suoritettua, ja palkkalaskelmat ovat jo henkilöstön nähtävillä omassa verkkopankissa. Ensimmäisestä palkka-ajosta henkilöstöltä saattaa puuttua joitakin paikallisiin sopimuksiin liittyviä lisiä tai muita palkanlisiä. Lisäksi yksittäisiltä henkilöiltä saattaa puuttua työkokemuslisiä.

Puuttuvien lisien maksu korjataan takautuvasti tulevissa palkka-ajoissa. Seuraava mahdollinen maksupäivä on 31.1.2023. Tuolloin maksetaan myös määräaikaisen henkilöstön palkat. Työvuorolisät (esim. sunnuntai- ja yötyölisät) maksetaan suunnitellusti ensimmäisen kerran 15.2.2023

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.