Pohjanmaan poliisin viikonloppu oli suhteellisen rauhallinen

Viikonloppu oli maanantaina 9.1.2023 kello 12:51 tulleen mediatiedotteen mukaan Pohjanmaan poliisille suhteellisen rauhallinen. Poliisi hoiti viikonloppuna yhteensä 392 tehtävää. Rikosperusteisesti tai poliisilakiperusteisesti oli 18 henkilöä kiinniotettuna.

Liikenteessä tavattiin yhteensä 18 rattijuoppoa, joista 7 tapausta on kirjattu törkeiksi. Pahoinpitelyilmoituksia kirjattiin yhteensä 13 kpl. Suurin osa pahoinpitelyistä tapahtui yksityisasunnoissa tai ravintoloissa.

Polttoainevarkauksia Alajärvellä, Seinäjoella, Kristiinankaupungissa ja Kauhavalla

Pohjanmaan poliisi on saanut alkuvuodesta muutaman ilmoituksen polttoainevarkauksista. Tapaukset ovat kohdistuneet rakennustyömaille ja maa- tai metsätalouskäytössä oleviin isoihin työkoneisiin tai polttoainesäiliöihin. Tekijät ovat rikkoneet polttoainesäiliöiden lukot ja korkit tai poranneet säiliöihin reikiä. Yhdessä tapauksessa anastettu määrä on ollut jopa useita satoja litroja. Poliisi kehottaa kansalaisia tarkistamaan polttoaineomaisuuden suojaukset kuten lukot ja eri säilytystavat. 

Kehotamme havaitsijoita tekemään ilmoituksia polttoainevarkauksiin liittyvistä havainnoista. Mikäli näet epäillyn varkauden tekohetkellä, soita yleiseen hätänumeroon 112. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.