Eino Koskela jatkaa Eläkeliiton Vimpelin yhdistyksen johdossa

js6
Eläkeliiton Vimpelin yhdistys piti järjestäytymiskokouksen 4.1.2023 Nuorisotalolla.

Eino Koskela jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana, varapuheenjohtajana jatkaa Seppo Kataja, sihteerinä Erkki Ammesmäki ja rahastonhoitajana Ritva Koskela. Hallitukseen kuuluvat lisäksi Eila Ahvenkoski, Sirkka Ahvenkoski, Martti Hotakainen, Heimo Höykinpuro, Hilkka Ilomäki, Mirja Leinonen, Pekka Metsälä, Leena Ojanperä, Esa Pajala, Raili Tamminen ja Mikko Viitaniemi.

Yhdistyksen hallitus nimesi toimikuntia ja vastuuhenkilöitä. Elokuvista, teatterista ja hengellisestä toiminnasta vastaavat Sirkka Ahvenkoski ja Hilkka Ilomäki. Matkavastaavana toimii Raili Tamminen, hän vastaa myös yhdistyksen vapaaehtoistyöstä apunaan Jorma Salmi, Sirkka Ahvenkoski, Marja-Liisa Patovisti, Leena Ojanperä ja Eila Ahvenkoski. Liikuntavastaavat (kuntosali, kävelysähly, kuntojumpat, ulkoliikunta, keilailu ym.) ovat Heimo Höykinpuro ja Martti Hotakainen (boccia). Liikuntatoimikuntaan valittiin lisäksi Eino Koskela, Ritva Koskela, Kaarina Luoma-aho ja Esa Pajala. Ohjelmatoimikuntaan kuuluvat Eino Koskela (pj.), Erkki Ammesmäki, Heimo Höykinpuro, Pekka Metsälä ja Jorma Salmi. Emännät ovat Eila Ahvenkoski (vastaava), Kaarina Luoma-aho, Mirja Leinonen, Ritva Koskela, Tarja Mäkinen ja Vuokko Rankila.

Joululehtitoimikunnan muodostavat Erkki Ammesmäki (pj.), Seppo Kataja, Esa Pajala, Eino Koskela ja Ritva Koskela.Tiedotuksesta vastaavat Eino Koskela (vastaava), Erkki Ammesmäki, Seppo Kataja ja Sirkka Ahvenkoski, karaokesta Pekka Metsälä (vastaava) ja Jorma Salmi.

Tanssitoimikunnan muodostavat Raili Tamminen (pj.), Eeva Verkkomäki ja Reijo Tamminen.

Jäsensihteerinä toimii Erkki Ammesmäki ja leikekirjanpitäjänä Seppo Kataja.

Toiminnantarkastaja on Raili Ahonen, varalla Raija Anttila.

EL Vimpeli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.