Hyväntekeväisyystaidenäyttelyllä kerättiin rahaa perustarvikkeita varten  

_DSC0052
_DSC0052

TALVI ilman sähköä tai mahdollisuuksia laittaa ruokaa on arkipäivää monelle ukrainalaiselle tällä hetkellä. Evijärvellä asuva Svetlana Matvienko perheineen haluaa auttaa keräämällä rahaa tärkeitä tarvikkeita varten Ukrainaan vietäväksi.  

Maanantai-iltana 19. joulukuuta Lakis Areenalla järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa oli mahdollista tukea hankintoja hankkimalla Matvienkon taidetta taulujen, mukien ja korttien muodossa. MLL Vimpeli tuki tapahtuman tuottoa myymällä arpoja ja leivonnaisia.  

Paikalla olleiden oli mahdollista tutustua hiekkataiteen syntyprosessiin, sekä kokeilla sitä itse. Tämä suomalaisille vieraampi taiteen muoto kiinnosti kovasti sekä aikuisia että lapsia. 

–Tässä et voi tehdä väärin tai epäonnistua. Hiekan kanssa työskentely myös rauhoittaa ja se auttaa pääsemään meitä käsiksi sisimpäämme. Hiekkataiteessa on paljon hienoja elementtejä, sanoo Matvienko. 

Saaduilla varoilla Matvienko perheineen hankkii muun muassa säilykeruokaa sekä aggregaatteja, jotka Matvienkon vanhemmat toimittavat perille yhteistyössä hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. 

–Suomalaisten halu auttaa koskettaa kovasti, kiittää Matvienko. 

Kuvassa Svetlana Matvienko näyttää, kuinka kasa hiekkaa muuttuu taiteeksi. Sitä ihastelemassa Ulla Anttila Alajärveltä. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.