Joulu käynnistyy museon laulutilaisuudesta

Capriccio Ensemble esiintyy Nelimarkka-museolla jouluviikon keskiviikkona.
Capriccio Ensemble esiintyy Nelimarkka-museolla jouluviikon keskiviikkona.
Capriccio Ensemble esiintyy Nelimarkka-museolla jouluviikon keskiviikkona.
Capriccio Ensemble esiintyy Nelimarkka-museolla jouluviikon keskiviikkona.

Nelimarkka-museolla järjestetään keskiviikkona 21.12. kaikille avoin jouluinen yhteislaulutilaisuus. Reilun tunnin mittaiseen ohjelmistoon mahtuu kaikille tuttuja ja rakkaita joululauluja, kuten ”Joulupuu on rakennettu” tai ”Jouluyö, juhlayö”. Säestyksestä vastaa musiikkiyhdistys Capriccio Ensemblen taitavat muusikot. Capriccio Ensemble esittää yhteislaulujen lomassa myös välinumeroita, jolloin voi ottaa mukavan asennon ja nauttia taidemuseon ja musiikin luomasta ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Laulutilaisuus alkaa kello 18.

Ennen laulantaa on mahdollisuus kuulla tarkemmin ”Maailman kautta kuljemme” -näyttelystä, johon järjestetään yleisöluento kello 17.15 alkaen. Tarjolla on myös glögiä ja pientä purtavaa. Iltaan on kokonaisuudessaan vapaa pääsy.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.