Kraatterijärven toimijat palkitsi vuoden jäsenyhdistyksenä Vimpelin Vedon

Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi pokkasi vuoden toimijan palkinnon. Kuva: Ari Ahvenlampi
Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi pokkasi vuoden toimijan palkinnon. Kuva: Ari Ahvenlampi
Veto ja erityisesti suomenmestaruus ovat edistäneet ansiokkaasti seutukunnan matkailua.

KRAATTERIJÄRVEN toimijat ry kokousti viikko sitten keskiviikkona Evijärven uittomieskämpällä. Siellä muun muassa valittiin vuoden jäsenyhdistys, joka on tällä kertaa Vimpelin Veto.

Perusteluissa todettiin, että seura on edistänyt ansiokkaasti seutukunnan matkailua. Miesten Superpesiksen suomenmestaruus oli ehdottomasti yksi merkittävimmistä tapahtumista Järviseudulla ja koko Etelä-Pohjanmaalla.

–Vedon mukana olo ja pärjääminen miesten Superpesiksessä on jo vuosia tuonut valtakunnallista näkyvyyttä paitsi Vimpelille, myös lähialueelle. Tunnettuuden myötä Vedon pesispelit ovat tuoneet myös matkailijoita, joista hyötyvät koko alueen matkailu- ja palvelualan toimijat, perusteluissa sanotaan.

Kraatterijärven toimijat kiitteli myös, että se on voinut hyödyntää seuran ammattimaisesti hoidettua brändiä omassa viestinnässään. Kiitosta sai myös uusi, hienosti onnistunut tapahtuma, Pesisfestivaalit, jota kehitettiin ja toteutettiin Vedon voimin. Huomionosoituksella Kraatterijärven toimijat halusi samalla kunnioittaa pesäpalloa itseään, sillä laji täytti kuluvana vuonna sata vuotta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.