Hilli ja Perkkalainen ehdolle eduskuntavaaleihin

Pohjanmaan Vasemmiston piirikokous asetti kevään 2023 eduskuntavaaleihin ensimmäiset ehdokkaansa, jotka ovat Hannu Aho Teuvalta, Ari Elomaa Jurvasta, Teuvo Herranen Kruunupyystä, Jussi-Matti Hilli Vimpelistä, Virpi Karhu Kokkolasta, Antti Knuuttila Seinäjoelta, Harri Moisio Vaasasta sekä Antti Perkkalainen Evijärveltä. Kuvassa vas. Teuvo Herranen, Jussi-Matti Hilli, Harri Moisio, Ari Elomaa, Virpi Karhu ja Antti Knuuttila. Kuva: Pia Leinonen 
Pohjanmaan Vasemmiston piirikokous asetti kevään 2023 eduskuntavaaleihin ensimmäiset ehdokkaansa, jotka ovat Hannu Aho Teuvalta, Ari Elomaa Jurvasta, Teuvo Herranen Kruunupyystä, Jussi-Matti Hilli Vimpelistä, Virpi Karhu Kokkolasta, Antti Knuuttila Seinäjoelta, Harri Moisio Vaasasta sekä Antti Perkkalainen Evijärveltä. Kuvassa vas. Teuvo Herranen, Jussi-Matti Hilli, Harri Moisio, Ari Elomaa, Virpi Karhu ja Antti Knuuttila. Kuva: Pia Leinonen 
Vaasassa sunnuntaina 27.11 kokoontunut Pohjanmaan Vasemmiston piirikokous asetti ensimmäiset ehdokkaat kevään 2023 eduskuntavaaleihin.

Ehdolle asetettiin Hannu Aho Teuvalta, Ari Elomaa Jurvasta, Teuvo Herranen Kruunupyystä, Jussi-Matti Hilli Vimpelistä, Virpi Karhu Kokkolasta, Antti Knuuttila Seinäjoelta, Harri Moisio Vaasasta sekä Antti Perkkalainen Evijärveltä. 

Piirikokouksessa Pohjanmaan Vasemmistolle valittiin myös puheenjohtajat ja piirihallitus. Seinäjokinen Antti Knuuttila jatkaa Pohjanmaan Vasemmiston puheenjohtajana vuonna 2023. Knuuttila on toiminut piirijärjestön puheenjohtajana vuodesta 2020 alkaen.

Varapuheenjohtajiksi valittiin Jorma Katajamäki Vaasasta, Noora Jussila Peräseinäjoelta sekä Roy Pietilä Kokkolasta. 

Piirihallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuodelle 2023 valittiin Hannu Aho Teuvalta, Päivi Moisio Vaasasta, Anton Meriläinen Kokkolasta, Eino Korpilahti Kurikasta, Markus Ojala Seinäjoelta, Ari Elomaa Jurvasta, Teuvo Herranen Kruunupyystä, Virpi Karhu Kokkolasta sekä Teija Löfholm Pietarsaaresta.

Varajäseniksi valittiin Pekka Pörsti ja Dan Bäckman Vaasasta sekä Lotta Haapala Seinäjoelta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.