Joonas Autio Suomen nuorisoseurojen hallitukseen

SUOMEN nuorisoseurojen valtuusto valitsi viikonloppuna uudeksi puheenjohtajakseen Elina Weckströmin Klaukkalasta. Ehdolla oli myös Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuran puheenjohtajan paikalta tuttu Joonas Autio ja kolme muuta.

Autio valittiin kuitenkin uutena liiton hallitukseen kaudelle 2023–24. Hallituksessa jatkaa myös Maaria Koivula-Talkkari Ylihärmästä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.