Veto ja Torppa iskevät yhteen keskiviikkona

ToPo saapuu keskiviikkona Vimpeliin. Arkistokuva.
ToPo saapuu keskiviikkona Vimpeliin. Arkistokuva.
ToPo saapuu keskiviikkona Vimpeliin. Arkistokuva.
ToPo saapuu keskiviikkona Vimpeliin. Arkistokuva.
Naisten Korisliiga palaa lyhyeltä maajoukkuetauolta tositoimiin keskiviikkona 30.11.

Vimpelin Veto saa vieraakseen liikuntahallille Torpan Pojat, joka on sarjataulukossa neljäntenä. ToPo aloitti sarjan vahvasti,mutta nyt helsinkiläiset ovat hävinneet kolme ottelua peräkkäin. ToPon avainpelaajia ovat monipuolinen IlmarÍ Thomas (22,7/8,5) ja kokenut Taru Tuukkanen (12,9/11,3). Pelintekijä  Meri Kanerva ja Naisten maajoukkueessa pelaava Magdalene Agyei ovat ToPon muita kärkipelaajia.

Veto taistelee sarjassa kärjen tuntumassa ja tällä hetkellä kuudentena. Veto kiinnitti joukkueeseen uuden sentterin Kristina Kingin (190cm), joka pelaa keskiviikkona kauden ensimmäisen kotiottelunsa Vedon väreissä. Odotettu jännitysottelu alkaa kello 18.30.

-ViVen tiedotus

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.