Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Järviseudun asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille 

JP2022-1_2-Kettu-roikkuvat-koristeet
JP2022-1_2-Kettu-roikkuvat-koristeet
JOULUN rakastetuin korttikampanja on alkanut! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022.

JOULUN rakastetuin korttikampanja on alkanut! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022. Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.  

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen kampanja-aikana. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.  

VIMPELISSÄ joulukortteja kerätään kirjastossa sekä Kukkasalonki Kastanjassa. Kortteja voidaan tehdä myös joulukorttipajoissa: kirjastossa 14.11. kello 6.30–18 ja nuorisotalolla 30.11. kello 17.–18.30.  

Alajärvellä, Lehtimäellä ja Soinissa keräyspisteet löytyvät kirjastoista. 

KAUHAVALLA, Evijärvellä ja Lappajärvellä joulukortteja kerätään kaikissa kirjastoissa. Kortteja voi myös lähettää postitse Järvilakeuden kansalaisopiston toimistolle, os. Loppusuora 9, 62200 Kauhava.  

Mainos

–Järvilakeuden kansalaisopistolle sekä Härmänmaan, Evijärven ja Lappajärven 4H-yhdistyksille kampanjan toteuttaminen yhteistyössä alkaa olla jo perinne. Yhteistyössä on mukana myös Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, joka toimittaa kortit perille hoivakotien ja kotihoidon asiakkaille ennen joulua, sanoo Järvilakeuden kansalaisopiston koulutussuunnittelija Maaria Koivula-Talkkari

Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä kortteja voidaan tehdä myös joulukorttipajoissa 22.11. klo 16–18 Lappajärven kirjastossa, 23.11. klo 16–18 Evijärven kirjastossa, 24.11. klo 16–20 Kauhava, Nahkalan koululla, 25.11. klo 16–18 Kortesjärven kirjastossa, 29.11. klo 16–18 Alahärmän kirjastossa ja 30.11. klo 16–18 Ylihärmän kirjastossa. 

–Korttipajoihin on vapaa pääsy. Ennakkoilmoittautumista toivotaan osoitteessa www.jarvilakeus.fi, mutta pajassa voi vapaasti piipahtaa myös ohimennen. 4 h-yhdistykset järjestävät lisäksi korttiaskartelua muun muassa alueen kouluissa. 

Kaikki Suomen keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.