Tyttöleijonat turnauksessa 

Jennika Ojala on mukana U18-jääkiekkomaajoukkueen turnauksessa Tsekissä. Kuva: JPK
Kolme JPK-taustaista kiekkoilijaa matkusti U18-joukkueen turnaukseen Tsekkiin. Kisoja voi seurata netin välityksellä.

U18-TYTTÖJEN jääkiekkomaajoukkue valmistautuu tammikuussa pelattavaan MM-turnaukseen Tsekin Templicessä 8.-12. marraskuuta. Mukana ovat JPK:n kasvatit Sofia Kari, Aino Krook ja Jennika Ojala. Turnauksen otteluita voi seurata Leijonat.tv:ssä.  

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.