JPK:n perjantaipeli odotetun tasainen, Hela-Kiekolle jatkoaikavoitto

JPK otti viime viikon kotiottelustaan yhden sarjapisteen. Arkistokuva.

JPK:N ja Hela-Kiekon tiukaksi odotettu kohtaaminen Alajärven jäähallissa 4.11. päättyi vierasjoukkueen voittoon jatkoajalla lukemin 2–3. JPK:n maaleista vastasivat Niko Lehtola (Olli-Matti Rintamäki) sekä Ilya Barinov (Juho Männistö). Torjuntojen valossa enemmän painetta oli kauhavalaisten päässä: Oskari Koskenmäki torjui JPK:n maalilla 24 kertaa, kun Ilari Uusimäki joutui vastustajan päässä töihin 44 kertaa. JPK pelaa seuraavaksi perjantaina Teerijärvellä TUS:a vastaan. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.